Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul bulgar, testat pentru coronavirus de mai multe ori. Șefa de cabinet care l-a însoțit la Bruxelles a fost depistată inițial pozitiv

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 24 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Premierul bulgar Boiko Borisov a fost testat de două ori negativ pentru coronavirus. Acesta a intrat în izolare, joi, după ce şefa sa de cabinet Deniţa Jeleva fusese testată pozitiv.

Premierul bulgar Boiko Borisov poate fi observat în stânga președintelui României, Klaus Iohannis.

Biroul de presă al executivului de la Sofia a anunțat într-un comunicat citat, vineri, de Reuters și Agerpres, că Deniţa Jeleva a fost testată negativ pentru Covid-19, după ce Guvernul bulgar anunţase iniţial că aceasta a fost testată pozitiv.

”După ce li s-au făcut teste tuturor membrilor administraţiei Consiliului de Miniştri şi tuturor membrilor cabinetului politic al prim-ministrului, şefa de cabinet Deniţa Jeleva a fost testată pozitiv (la COVID-19) ieri seară (joi seară – n.r.)”, se menţiona în comunicatul guvernului.

Jeleva a mers împreună cu premierul Borisov la summitul de patru zile de la Bruxelles al Consiliului European.

În ultimele 24 de ore, Bulgaria a înregistrat 268 de noi pacienți infectați, ceea ce face ca numărul total de cazuri să fie de 9.853, din care 329 de decese.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW