Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Premierul anunță intensificarea controalelor în cluburi și terase. Orban: E clar că au avut ponturi de la echipele de control

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 20 iulie 2020 Etichete: , ,

Premierul Ludovic Orban a anunțat că se ia în calcul ca verificările la terase și cluburi să fie intensificate, asta în condițiile în care, spune șeful Guvernului, anumite localuri au avut “ponturi” despre când se fac controalele și s-au pregătit înainte pentru a evita o amendă.

„Luăm în calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informații privitoare la încălcarea regulilor, inclusiv în ce privește cluburile și terasele care au program prelungit. Avem la dispoziție și alte pârghii, suspendarea autorizației de funcționare. Aici am avea nevoie de sprijin mult mai serios din partea primarilor. Pentru multe tipuri de activități, autorizația de funcționare este emisă de primării. Am solicitat instituțiilor cu atribuții de control să efectueze controalele brusc. Până acum controalele efectuate la multe terase, unde avem imagini, sesizări din partea clienților că nu s respectă regulile, când veneau controalele toată lumea respecta. E clar că au avut ponturi de la echipele de control”, a declarat premierul Orban.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW