Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Premieră în Câmpulung: Un tânăr de 20 de ani, numit consilier personal al primarului / Elena Lasconi: Într-o societate sănătoasă copiii, adolescenții și tinerii sunt actori importanți

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 ianuarie 2021

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, a anunțat că a angajat, în premieră, un tânăr de 20 de ani pe post de consilier personal. Edilul susține că acesta va fi puntea de legătură dintre administrația locală și tinerii din oraș. 

Începând de astăzi, am angajat cu acte în regulă al doilea consilier personal. Este vorba despre Andrei Grecu, un tânăr de numai 20 de ani deștept, pasionat și activ în societatea civilă. Andrei va fi puntea de legătură între mine și voi, copiii, adolescenții și tinerii din Câmpulung pe care vrem să vă implicăm în viața comunității. Și aceasta este o premieră pentru că până acum voi, cei fără drept de vot nu ați avut un cuvânt de spus”, a scris Elena Lasconi, pe Facebook.

Primarul din Câmpulung consideră că, într-o societate sănătoasă, copii, adolescenții și tinerii sunt actori importanți și a precizat că aceștia sunt implicați în strategia de dezvoltare a orașului.

Consider că nu ai cum să prinzi rădăcini într-un oraș în care nu te implici și nu ești luat în seamă. Mai mult, ideile tinerilor sunt de cele mai multe ori mai bune decât ale multora dintre noi. Tinerii se implică, au viziune, sunt conectați cu ultimele noutăți și cred că știu cel mai bine care le sunt nevoile. Într-o societate sănătoasă copiii, adolescenții și tinerii sunt actori importanți. Deja avem o strategie de dezvoltare a orașului în care sunt implicați tinerii și sunt sigură că municipiul Câmpulung se va schimba în bine, chiar va fi cool”, a adăugat edilul.

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA – CEL MAI TÂNĂR CONSILIER PERSONAL AL UNUI PRIMAR E LA CÂMPULUNG

Începând de astăzi, am angajat cu…

Publicată de Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

Sursă foto: Facebook / Elena Lasconi

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW