Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Prefectul județului Constanța: Într-o lună, am pierdut populația unei comune. COVID-19 a șters o comunitate de pe fața pământului

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 1 noiembrie 2021

Județul Constanța a pierdut, în luna octombrie, 457 de persoane din cauza pandemiei de coronavirus, un număr aproape egal cu cel al unei comune din județ, a precizat prefectul Silviu Coșa.

Imaginați-vă că, în luna octombrie, în județul nostru au murit, din cauza COVID-19, aproape la fel de multe persoane câte trăiesc în comuna Dumbrăveni. Virusul, practic, ne-a șters o comunitate de pe fața pământului, fără scrupule, făra milă”, a scris prefectul județului Constanța, duminică seară, pe Facebook.

Silviu Coșa le-a mulțumit celor peste 60.000 de constănțeni care s-au vaccinat împotriva COVID-19 în luna octombrie.

În aceste ultime două luni ale anului, facem tot ce ține de noi să sporim eforturile din campania de vaccinare. De la coordonatori, până la bunicii noștri din satele constănțene, cu toții trebuie să vâslim în același sens”, a precizat prefectul Constanței.

Sursă foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/prefectul-judetului-constanta-intr-o-luna-am-pierdut-populatia-unei-comune-virusul-a-sters-o-comunitate-de-pe-fata-pamantului/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW