Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Prefectul de Cluj și membrii familiei acestuia, testați pozitiv la coronavirus

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, şi familia acestuia au fost depistaţi cu noul coronavirus, notează AGERPRES.

„În cursul serii de 3 iulie, am fost cu băieţelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut iniţial că are legătură cu ieşitul dinţişorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo-amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare COVID-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat şi eu şi soţia mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici. În cursul acestei dimineţi, ne vom interna cu toţii la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj”, a declarat, duminică, prefectul Mircea Abrudean.

Mircea Abrudean a îndemnat cetățenii la responsabilitate și să informeze medicul atunci când prezintă simptome de infecție COVID-19.

„Consider că este extrem de importantă transparenţa, aşa cum am procedat şi până acum în comunicarea publică. Vreau să îi îndemn încă o dată pe toţi clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existenţa acestui virus – să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmaţii. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum şi sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Vă doresc tuturor multă sănătate şi succes în tot ceea ce faceţi. Vă voi ţine la curent cu evoluţia situaţiei”, a mai spus prefectul de Cluj.

Sursa foto: Facebook / Mircea Abrudean

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW