Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Prefectul Capitalei tranșează scandalul din Sectorul 1: Romprest nu are voie să sisteze colectarea. Primăria trebuie să achite serviciile

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 iunie 2021

Alin Stoica susține că Primăria Sectorului 1 trebuie să achite serviciile de salubritate potrivit contractului și că firma Romprest nu are voie să sisteze colectarea deșeurilor, menționând că justiția va decide în final cine are sau nu dreptate. 

Prestatorul nu are voie să sisteze colectarea deşeurilor. Cu privire la celelalte servicii, poate reduce frecvenţa şi cantitatea, în măsura în care sunt întârzieri de peste 45 de zile (n.r. – de la primirea facturii de autoritatea locală). La fel, Primăria Sectorului 1 trebuie să achite serviciile(…)Această discuţie despre cine are dreptate este o discuţie perdantă din start. Justiţia va decide, nu noi”, a declarat Alin Stoica, într-o declaraţie de presă, citat de Agerpres.

Alin Stoica a subliniat că Prefectura nu va stabili vinovați, ci va ajuta la identificarea unei soluții de deblocare, pentru a asigura continuitatea serviciilor și siguranța cetățenilor.

Ideal, cu acordul părţilor”, a adăugat prefectul Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu: Ceea ce vedem în Sectorul 1 nu este un lucru ok. Prestatorul de servicii și primăria trebuie să respecte angajamentele

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW