Sunday, October 2, 2022
Jurnalism corect


Predoiu: Cetăţenii aşteaptă de la procurori profesionalism, seriozitate

By Diochetanu Andreea , in Justitie Stirile zilei , at 22 septembrie 2022 Etichete: , , , ,

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a transmis joi, 22 septembrie, că ministerul pe care îl conduce va sprijini în continuare combaterea corupţiei. El a participat astăzi la prezentarea raportului privind activitatea desfăşurată de Ministerul Public în anul 2021.

„Dacă e să vorbim despre aceste priorităţi, aş mai remarca menţionarea traficului de persoane, criminalităţii organizate, protecţia victimelor, cu precădere a celor minore, foarte multe de făcut în această zonă, şi se face, dar e mai mult de făcut, promovarea unei strategii de resurse umane, respectarea standardelor etice. Dar, nu în ultimul rând, am lăsat în enumerare combaterea corupţiei, care rămâne în continuare o provocare constantă.

Am lăsat-o pentru a o sublinia în mod deosebit şi pentru a da un mesaj cât se poate de clar în privinţa faptului că Ministerul Justiţiei va sprijini în continuare combaterea corupţiei”, a declarat Predoiu.

Între altele, Predoiu a vorbit și despre așteptările pe care le au cetățenii de la procurori. El a evocat profesionalismul, seriozitatea, integritatea şi decenţa publică.

„Cetăţenii aşteaptă de la dumneavoastră, de la fiecare procuror, ceea ce în fond aşteaptă şi de la fiecare om politic, adică profesionalism, seriozitate, integritate, decenţă publică, asumare şi a celor bune şi a celor rele, onestitate şi – până la urmă – decenţă”, a mai spus oficialul.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW