Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Poșta Română a lansat o aplicație doar pentru clienții care utilizează Android / Platforma este gratuită

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 14 mai 2020 Etichete: ,

Poșta Română a lansat o aplicație pe Android pentru clienți pentru ca aglomerațiile care se formează în oficiile poștale să fie evitate. Prin această platformă, cetățenii au acces rapid şi direct la serviciile online ale Poștei Române.

Aplicaţia este gratuită și poate fi utilizată doar pe telefoanele Android.

„Având în vedere că un procent destul de mare din traficul total de pe site-ul Poştei Române provine de pe dispozitive mobile (smartphone şi tablete), ne-am gândit să venim în întâmpinarea clienţilor cu această aplicaţie, pentru a le facilita accesul cu uşurinţă la informaţii. Deocamdată, aplicaţia este disponibilă doar pe dispozitivele care folosesc sistem de operare Android, urmând ca, în curând, să fie dezvoltată şi pentru iOS”, a declarat Horia Grigorescu, directorul General al Poştei Române.

Prin această aplicație se pot verifica cu uşurinţă statusul trimiterilor poştale înregistrate cu Track&Trace.

De asemenea, oamenii îşi pot calcula singuri tarifele pentru fiecare serviciu în parte pe care îl accesează. Totodată, clienții pot căuta un oficiu poştal, pot afla un cod poştal.

Clienții mai au posibilitatea să-și creeze un cont de utilizator unde pot completa formulare electronice şi pot urmări istoricul de plată pentru toate serviciile utilizate.

Aplicaţia mai oferă posibilitatea clienților să acceseze servicii cu plată, cum ar fi “realizarea de abonamente de presă sau E-mandat, serviciul prin care clienţii pot face transfer de bani online”.

„Alte servicii cu plată, disponibile în aplicaţie, sunt MyPostalcard (creare şi expediere de cărţi poştale personalizate cu imagini încărcate de pe telefonul mobil), MyMark (creare şi expediere de etichete tip timbru, personalizate cu imagini încărcate de pe telefonul mobil) şi MyLetter (creare şi expediere de plicuri personalizate cu imagini încărcate de pe telefonul mobil).

Serviciile cu plata online vor putea fi folosite doar de către utilizatorii aplicaţiei înregistraţi, în timp ce serviciile gratuite vor putea fi utilizate fără crearea unui cont, cu excepţia notificărilor Track&Trace. Cei care au deja un cont creat pe site-ul www.posta-romana.ro îl pot utiliza şi pentru accesul în aplicaţia de mobil”, arată Poșta Română.

 

 

 

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW