Monday, February 24, 2020
Jurnalism corect


Ponta: Pro România nu susține moțiunea de cenzură / Râd de cei care se „bulușesc” azi la Iași / Moldovenii în ultimii 160 de ani au fost păcăliți

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 24 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Victor Ponta a declarat, vineri, de Ziua Unirii Principatelor Române, că râde de cei care se „bulușesc” astăzi la Iași, referindu-se de politicienii care participă la manifestațiile organizate cu ocazia zilei Micii Uniri. Fostul Social Democrat a mai adăugat faptul că Pro România nu susține moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului PNL.

„Am nevoie de niște ochi cu care să râd de cei care se bulușesc azi la Iași, în an electoral. Anul trecut eram doar noi pe aici. Au treabă cu Iașiul cât am au cu Patagonia. (….)”, a spus Ponta, vineri, la Iași.

Președintele Pro România a amintit faptul că în Moldova încă nu a fost construită nici o autostradă, afirmând faptul că moldovenii au fost păcăliți în ultimii 160 de ani.

„Cel mai mult am nevoie de ochi ca să-mi arăt supărarea. Azi se dovedește faptul că moldovenii în ultimii 160 de ani au fost păcăliți. Mă refer la faimoasa autostradă a Moldovei. Așa păcăleală nu cred că ați primit. (…)De când am plecat noi au venit 5 premieri. A venit Cioloș, n-a făcut nimic, nu că ne așteptam să facă. A venit Dragnea, 3 ani și ceva ne-a dus cu vorba și nu s-a întâmplat nimic, dimpotrivă, s-a pierdut timp și bani. A venit Guvernul liberal. Îmi aduc aminte cum strigau la Iași că  că “ PSD nu face autostrada și că ei fac ”. Acum două săptămâni au dat OUG și au amânat toate procedurile. (…)Banii europeni nu o să mai fie. Dacă nu au bani pe pensii și salarii credeți că o să aibă bani de autostrada?”, a adăugat președintele Pro România

Citeste si:  Ponta: Plumb are multe defecte, dar e deșteaptă, nu ca Dăncilă. Premierul nu înțelege nimic

În discursul său pe care l-a susținut la Iași, Victor Ponta a spus că Pro România nu susține moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului PNL, motivând că nu îl interesează „jocul lor”.

„Orice moţiune de cenzură pe o temă economică sau socială, fie că este vorba de lipsa autostrăzilor, proiectelor de autostrăzi, fie de faptul că nu se dau alocaţiile pentru copii, o susţinem. Moţiunea făcută acum de PSD cu alegeri în două tururi este un joc între PSD şi PNL. Nu vor nici unii, nici alţii alegerile în două tururi, pentru că sunt două partide mari care îşi împart primarii între ele şi atunci nu ne interesează jocul lor. Pro România nu este nici anexa PSD, nici a PNL şi nu avem obligaţia să jucăm în piese de teatru scrise de PSD sau PNL”, a afirmat Ponta.

sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW