Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


Polițistul prins când fura dintr-o locuință, arestat preventiv pentru 30 zile

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 7 noiembrie 2023

Potre Valentin (38 ani), agent de Poliţie din cadrul IPJ Bihor, a fost arestat preventiv pentru 30 zile, alături de un alt bărbat, după ce a fost prins în flagrant când fura dintr-o locuință. Inițial, cei doi au fost lăsați în libertate, după ce Tribunalul Bihor a respins cererea procurorilor.

Potrivit Direcției Generale Anticorupție, agentul de poliție a cerut a cerut şi a primit, de la un martor, cheia de la garajul unui imobil din Oradea, în care locuieşte prietenul martorului, pentru a fura banii depozitați într-un seif. Totodată, el l-a pus pe un alt bărbat să intre în locuință și să fure toți banii pe care îi găsește.

Cei doi inculpați au fost prinși în flagrant, pe timp de noapte, imediat după jaf. Hoții aveau la ei 6.000 de lei, dar și bijuterii, bunuri pe care le furaseră.

„S-a reţinut faptul că, la data de 24.10.2023, agentul de poliţie a cerut şi a primit, de la un martor, cheia de la garajul unui imobil din municipiul Oradea, în care locuieşte prietenul martorului, pentru a intra şi pentru a sustrage bani dintr-un seif, apoi l-a determinat pe celălalt inculpat să pătrundă în locuinţă şi să sustragă sumele de bani/bunuri existente. Cei doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant, pe timp de noapte, după sustragerea, din locuinţa respectivă, a sumei de 6.000 de lei şi a unor bijuterii”, arată DGA.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW