Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


Polițiștii implicați în tragedia de la Timișoara, trimiși de către superiori la spital pentru control

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 22 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Polițiștii implicați în tragedia din Timișoara, unde trei persoane au decedat după ce în blocul în care locuiau a fost făcută o deratizare, au fost trimiși de șefii lor la Spitalul Județean pentru efectuarea unui control preventiv.

Conform  IPJ Timiș, „polițiștii, care au fost implicați în activitățile de investigare a evenimentului petrecut pe strada Miorița, s-au prezentat la spital pentru a-și efectua un control preventiv din Dispoziția conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în prezent aceștia îndeplinindu-și în continuare atribuțiile de serviciu în siguranță, fapt confirmat și de managerul Spitalului Județean”.

Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică Timiș a demarat, luni, o anchetă în ceea ce privește cazul de la Timișoara, unde, doi copii și mama unuia dintre ei și-au pierdut viața după ce în blocul în care locuiau a fost făcută o deratizare.

Judecătorii care se ocupă de cazul tragediei din Timișoara ,au decis, marți, ca patronul firmei de deratizare să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Patronul firmei de deratizare este cercetat pentru trafic de produse sau substanțe toxice. Rezultatul probelor arată că a fost folosită o substanță care conține fosfură de aluminiu care are efecte letale în caz de inhalare. 

Sursă foto: Inquam Photos/Virgil Simionescu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW