Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Polițiștii bucureșteni au confiscat peste 50 000 de măști / Tone de materiale și echipamente de protecție descoperite în urma unor controale din Capitală

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 14 mai 2020 Etichete: , , , ,

Oamenii legii au găsit și au confiscat tone de materiale și echipamente de protecție descoperite în urma unor controale care au avut loc sediile şi punctele de lucru a 13 societăţi comerciale care desfăşoară acte de comerţ cu echipamente şi produse medicale.

În total al fost confiscate 51 650 de măşti de protecţie. De asemenea, polițiștii au indisponibilizat 65 100 de perechi de mănuşi chirurgicale, 4382 de tuburi cu gel dezinfectant, 350 de viziere şi 171 de combinezoane.

De asemenea, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de 140 000 lei.

Acțiunea de control a avut loc miercuri și a fost organizată de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti– Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

În total au fost efectuate 20 de controale economico-financiare la sediile şi punctele de lucru  a 13 societăţi comerciale, care se ocupă cu comerțul de astfel de produse.

Măștile confiscate vor fi date pentru a fi utilizate de organele competente.

sursa foto: Crucea Roșie

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 58127 additional Information to that Topic: mainnews.ro/politistii-bucuresteni-au-confiscat-peste-50-000-de-masti-tone-de-materiale-si-echipamente-de-protectie-descoperite-in-urma-unor-controale-din-capitala/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *