Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Polițiștii au deschis dosar penal după incidentul dintre un șofer și un vatman

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 6 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Brigada Rutieră a transmis, marți, că s-a deschis dosar penal pentru infracțiunea de distrugere în urma incidentului dintre vatmanul unui tramvai și șoferul unei mașini. Oamenii legii s-au sesizat după ce au analizat imaginile apărute în spațiul public în care apar cei doi șicanându-se în trafic.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, potrivit Brigăzii Rutiere.

În urma incidentului, șoferul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.230 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

De asemenea, polițiștii atrag atenția participanților la trafic „sa evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, să nu dea curs șicanărilor sau provocărilor efectuate de anumiți conducătorii de vehicule, să manifeste întotdeauna calm și să își respecte partenerii de trafic”.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/politistii-au-deschis-dosar-penal-dupa-incidentul-dintre-un-sofer-si-un-vatman/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW