Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Polițist, reținut pentru agresiune sexuală: Fapta ar fi avut loc chiar în mașina Poliției

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 28 septembrie 2019 Etichete: , ,

O studentă de la Școala de Poliție din Câmpina, venită în practică la Poliția Capitalei, a depus plângere susținând că un agent de poliție de 29 de ani ar fi agresat-o sexual.

Potrivit unor surse, agresiunea a avut loc în mașina de poliție în care se afla polițistul de la siguranță publică și practicanta, în Centrul Vechi din București.

Polițistul ar fi fost ajutat de un alt coleg care a mințit la audieri încercând să îl acopere. Acesta a fost pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Totul s-ar fi întâmplat pe 4 septembrie, iar după acest moment polițistul a cerut să fie transferat la Poliția din Teleorman, fără a oferi o explicație în acest sens, spunând doar că nu mai vrea să lucreze la postul din Centrul Vechi al Capitalei. Bărbatul a primit aprobarea pentru transfer, dar, între timp, studenta a depus reclamație împotriva lui.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Mediafax că în acest dosar a fost emis și un mandat de interceptare telefonică. Polițistul de 28 de ani a fost reținut, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW