Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Un polițist a fost reținut, după ce a luat mită de la un traficant de droguri

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 4 august 2023 Etichete: , , , ,

Un polițist a fost reținut, după ce a luat mită de la un traficant de droguri în schimbul informațiilor pe care le obținea accesând ilegal baza de date a Poliției Române, informează Direcția Generală Anticorupție. În cursul zilei de vineri, 4 august, va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit anchetatorilor, în perioada ianuarie-martie 2023, polițistul a profitat de calitatea sa d și-a exercitat în mod nelegal atribuțiile de serviciu, efectuând o serie de acțiuni, printre care și accesarea fără drept și în mod repetat a bazei de date a Poliției Rutiere, în scopul obținerii unor foloase necuvenite, respectiv suma de 1.000 euro primită cu titlu de mită, pentru restituirea permisului de conducere a unui inculpat, traficant de droguri.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința inculpatului au fost identificate și ridicate sumele de 28.224 lei și 2.920 euro, precum și mai multe documente în legătură activitatea serviciului în care este încadrat, menționează sursa precizată.

Sursă foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW