Monday, February 26, 2024
Jurnalism corect


Polițist rănit în timpul unei intervenții din Sectorul 1 al Capitalei. Ofițerii au încercat să legitimeze doi bărbați scandalagii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 iulie 2020 Etichete: , ,

Un polițist a fost rănit ușor la braț în timpul unei intervenții din Sectorul 1 al Capitalei. Doi bărbați, de 31 și 40 de ani, au fost devenit agresivi după ce ofițerii le-au cerut să se legitimeze. Poliția a intervenit după ce un locatar a sunat la 112 să reclame că mai multe persoane tulbură liniștea publică. 

„Astăzi, în jurul orei 02:45, Secția 5 Poliție a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1 mai multe persoane tulbură liniștea publică. La fața locului s-au deplasat echipaje de  poliție care au identificat doi bărbați  de 31 și 40 de ani. La momentul legitimării bărbații au  devenit agresivi fizic și verbal la adresa polițiștilor, motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea acestora. În urma acestui eveniment un polițist a fost rănit ușor. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Jusecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, arată Poliția Capitalei.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a dispus verificări prin structura de control intern după ce în spațiul public au apărut mai multe declarații referitoare la modul de intervenție al polițiștilor.

Bărbatul de 31 de ani a fost transportat la spital, fără utilizarea vreunui mijloc de imobilizare. Acesta a acuzat  anumite probleme medicale.

De menționat faptul că a fost solicitat echipaj de prim ajutor și pentru polițistul care a fost rănit în timpul intervenției.

sursa foto: Poliţia Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW