Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Polițist din Ilfov, prins când lua bani promițând că va interveni pentru obținerea unei soluții favorabile într-un dosar/ Agentul a fost reținut

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 mai 2020 Etichete: , , , ,

Un agent de poliție din județul Ilfov a fost prins când lua 1.000 de lei de la o persoană, promițând că va interveni pentru obținerea unei soluții favorabile într-un dosar.

”Lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov (D.A.M.B.J.I), sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul Rutier, în timp ce  primea de la un martor denunţător, suma de 1000 de lei, pretinsă pentru a-şi folosi influenţa în vederea obţinerii unei soluţii favorabile în dosarul în care martorul era cercetat”, a transmis, miercuri, Direcţia Generală Anticorupţie.

Conform sursei citate, în schimbul sumei menționate, agentul de poliție a promis că va interveni pe lângă lucrătorul delegat să efectueze cercetări în cauză, lăsându-l pe martor să înțeleagă că poate determina obținerea unei soluții favorabile în dosarul penal în care acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

”În baza  actelor de urmărire penală efectuate la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov şi a probelor administrate, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă”, a mai transmis DGA.

Agentul de poliţie a fost reţinut pentru 24 de ore.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW