Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Polițist din centrul de arest al IPJ Brașov, infectat cu virusul Covid-19/ 12 polițiști au intrat în izolare

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Un polițist din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost confirmat cu virusul Covid-19. În prezent, ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, iar până în acest moment 12 polițiști au fost trimiși în izolare la domiciliu.

„Activitatea Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov se desfășoară cu polițiști delegați de la alte formațiuni, pentru asigurarea pazei și supravegherii, împreună cu polițiști din cadrul CRAP Brașov.

În acest moment, nu sunt semnalate simptome la polițiștii aflați în izolare la domiciliu și nici la persoanele private de libertate și custodiate, care sunt monitorizate permanent, din punct de vedere  medical.

Primirea persoanelor privative de libertate de pe raza de competență, care ar presupune custodierea în CRAP Brașov, se va realiza de către centrele de retinere si arestare preventiva din judetele limitrofe, in functie de dinamica dispunerii acestora de catre organele judiciare.

Sunt luate măsuri constante de dezinfectare a spațiilor  din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, potrivit IPJ Brașov.

Totodată, s-au luat măsuri de protecție epidemiologică, atât față de personalul implicat în activități, cât și față de persoanele private de libertate.

Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW