Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Polițist din Bistrița, prins în flagrant în timp ce primea mită/Agentul a fost reținut pentru 24 de ore

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 16 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Un polițist din al secţiei 1 de Poliţie Rurală din Bistriţa a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 200 de lei de la un investigator sub acoperire cu scopul de a nu da o amendă epntru o abatere de la regulile de circulație rutieră. Agentul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare.

Banii erau ascunși sub preșul șoferului, în dreptului chederului. Imaginile au fost obțiunute de jurnaliștii mainnews.ro.

Polițistul  nu este la prima abatere de acest fel. Agentul ar fi luat, între 2018 și 2019, de 8 ori mită, din care de 3 ori de la investigatori sub acoperire

„La data de 15.10.2019, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, împreună cu ofițeri din cadrul Centrului Operațional 3 Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud și cu sprijinul conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița Năsăud au realizat prinderea în flagrant a unui agent principal de poliție din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud – Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, în timp ce a primit suma de 200 lei, cu titlu de mită, de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulației rutiere”, transmite DGA.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *