Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Polițistul de frontieră diagnosticat cu coronavirus: Ascultaţi şi urmaţi regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Stați acasă!

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 martie 2020 Etichete: , ,

Polițistul de la frontieră confirmat, miercuri, cu virusul Covid-19 le solicită oamenilor să gândească, să dea dovadă de solidaritate, de toleranță, de empatie și de înțelegere.

 „Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieţii mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu COVID-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varşovia, dintr-un ghinion teribil şi pentru că aşa a vrut Dumnezeu”, a scris bărbatul pe Facebook.

Polițiștul de frontieră le explică românilor să stea în case, pentru a nu ajunge ca el: „Mă aflu internat într-o boxă de 2×2, izolat de tot ce înseamnă viaţă, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să staţi acasă!”

„Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toţi care citiţi aceste rânduri, este să gândiţi. Să gândiţi, să daţi dovadă de solidaritate, de toleranţă, de empatie şi de înţelegere pentru toţi semenii noştri. Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulţi, şi ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2×2, izolat de tot ce înseamnă viaţă, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să staţi acasă! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic şi cu tot ce înseamnă fiinţa mea şi ajutorul vostru. Dar pe voi, toţi, vă rog, STAŢI ACASĂ! Ascultaţi şi urmaţi regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanţă; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideţi să sprijinim autorităţile şi sistemul medical şi să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot să fac asta, deşi mi-aş dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoşi, ce scuză plauzibilă aveţi?”, a mai scris polițistul de frontieră.

Omul legii a fost confirmat cu coronavirus la scurt timp după ce s-a întors dintr-o vizită la Varșovia, unde a fost plecat în interes de serviciu. Bărbatul a fost în două cluburi înainte de a fi diagnosticat, iar pe numele său va fi depusă o plângere penală.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW