Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Poliția de Frontieră: Trafic crescut la granița României cu Ungaria și Bulgaria

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 30 iulie 2022

În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un trafic crescut în punctele de trecere a frontierei, în special la granița cu Ungaria și Bulgaria, a anunțat sâmbătă, 30 iulie, Poliția de Frontieră.

„În acest sens, au fost dispuse măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului de persoane şi mijloace de transport, prin suplimentarea personalul Poliţiei de Frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, precum și deschiderea suplimentară a arterelor de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția de Frontieră.

Concret, pe 29 iulie, 300.000 de persoane, cu peste 75.000 de mijloace de transport, au trecut pe la punctele de fronteră.

Cel mai tranzitat punct a fost PTF Nădlac II, pe unde aproximativ 90.500 de persoane (48.500 pe sensul de intrare și 42.000 pe sensul de ieșire) au trecut frontiera.

Reprezentanții Poliției de Frontieră au mai precizat că cele mai aglomerate PTF sunt cele de la Petea, Giurgiu și Vama Veche.

În continuare, recomandăm cetăţenilor români şi străini care tranzitează frontiera națională în această perioadă să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional și să se informeze cu privire la condiţiile de călătorie în statele de destinaţie şi în cele tranzitate”, potrivit comunicatului citat.

Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW