Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Poliția de Fronieră: Peste 40.000 de persoane venite din Italia au intrat în România în ultimele săptămâni

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 10 martie 2020 Etichete: ,

Peste 40.000 de persoane care au venit din Italia au intrat în România, în ultimele două săptămâni, iar aproximativ 2.500 de cetățeni chinezi au intrat în țară din China și zonele administrative ale acestei țări, anunță Poliția de Frontieră.

Șeful Poliției de Frontieră, chestorul Ioan Buda, a declarat, marți, că aproximativ 2.500 de persoane au trecut frontiera în România venind din China și din zonele administrative ale acestei țări, Hong Kong și Macau.

Totodată, peste 40.000 de oameni veniți din Italia au intrat în țară în ultimele aproape trei săptămâni.

„Din 23 februarie, un număr 40.612 persoane, dintre care peste 34.000 sunt români şi peste 3.000 italieni, au intrat în România”, a declarat Ioan Buda.

Chiar dacă aceste persoane vin din zonele afectate de virusul Covid-19, nu li se interzice intrarea în țară, însă, acestea vor fi plasate în carantină sau în izolare la domiciliu, după caz.

Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, a declarat că cei care au intrat în România au fost verificați nu doar la punctele de trecere a frontierei, ci și în teren, în zonele despre care au declarat că sunt punctele de destinație.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW