Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


Poliția Capitalei: Șoferii care vor transporta buletinele de vot către secții vor fi testați cu aparatele alcooltest

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Șoferii care vor transporta buletinele de vot pentru turul II către secțiile din București vor fi testați cu aparatele alcooltest, a anunțat Poliția Capitalei. Oamenii legii vor verifica documentele personale ale șoferilor, dar și ale mașinilor cu care vor fi duse buletinele de vot.

„În acest moment ne pregătim pentru transportarea buletinelor de vot către secţiile de votare de pe raza municipiului Bucureşti. Colegii mei, pentru evitarea oricărui eveniment nefericit, testează toţi şoferii care efectuează transportul cu aparatele alcooltest. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, au fost descoperiţi doi şoferi care au consumat băuturi alcoolice, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-au reţinut permisele de conducere. Totodată, colegii mei le verifică şi documentaţia şoferilor, precum şi documentaţia maşinilor care vor efectua transportul către secţiile de votare”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu.

Romanescu a menționat că peste 2.700 de polițiști vor acționa, sâmbătă, pentru asigurarea transportului buletinelor de vot către secțiile din București, la care se adaugă și efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Suntem pregătiţi să intervenim la orice apel 112 şi la orice solicitare scrisă pe care cetăţenii ne-o vor înainta”, a mai spus oficialul Poliţiei Capitalei.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW