Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Podul Mare din Cişmigiu intră în reparații capitale / PMB a atribuit contractul unei companii municipale

By news.ro , in Stirile zilei , at 3 mai 2022

Primăria Capitalei anunţă că Podul Mare din Cişmigiu va fi supus unor reparaţii capitale, în urma unui proiect în valoare de peste 2,2 milioane de lei fără TVA. Lucrările vor fi făcute de Trustul de Clădiri Metropolitane, iar durata acestora va fi de nouă luni.

„Primăria Municipiului Bucureşti a atribuit contractul pentru reabilitarea Podului Mare din Cişmigiu. Lucrările de reparaţii capitale la acest obiectiv de investiţii vor fi realizate de Trustul de Clădiri Metropolitane”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de PMB.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 9 luni, respectiv o lună proiectarea şi 8 luni execuţia.

Conform sursei citate, în primă fază, Trustul de Clădiri Metropolitane va elabora documentaţia tehnică de proiectare, care presupune revizuirea proiectului tehnic şi a documentaţiei economice, revizuirea devizului general al investiţiei, obţinerea şi susţinerea tuturor avizelor şi acordurilor prevăzute în Certficatul de Urbanism.

Ulterior, vor începe lucrările de reparaţii capitale la pod, care să asigure stabilitatea şi siguranţa construcţiei.

Valoarea contractului pentru elaborarea documentaţiei tehnice şi execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Pod parcul Cişmigiu” este de 2.268.849,28 lei fără TVA.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW