Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


PNL, ultimele calcule pentru învestirea Executivului. Orban: Am încredere că mâine dăm un guvern responsabil

By Robert Madaianu , in Politic Stirile zilei , at 3 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

PNL își face ultimele calcule înainte de votul pentru învestirea guvernului Orban, conducerea partidului purtând negocieri cu mai mulți actori politici.

„În ciuda boicotului, am încredere ca dam maine un guvern responsabil. (..) Regret că şi acum sunt manati de calcule electorale, în loc să înțelegă că România are nevoie de un guvern legitim, care să aibă capacitate deplină de exercitare a puterilor”, a declarat Ludovic Orban.

PSD, prin vocea Vioricăi Dăncilă, a anunţat că nu va participa la vot. Premierul demis a lansat un avertisment la adresa trădătorilor din partid.

„Nu vom fi prezenți în sală. Parlamentarii nu vor fi prezenți în sală. Bineînțeles că sunt și trădători și i-am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul-foarfece și să nu mai fie alături de PSD, pentru că e clar că nu au niciun atașament față de acest partid și nu vor să ia decizii pentru oameni”, a declarat Viorica Dăncilă, sâmbătă.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a fost propus premier de preşedintele Klaus Iohannis, după ce guvernul Dăncilă a fost demis prin moţiune de cenzură.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW