Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


PNL Sibiu și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Raluca Turcan, prima pe lista pentru Camera Deputaților

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 17 octombrie 2020

PNL și-a stabilit sâmbătă listele pentru Sibiu ale candidaților la alegerile parlamentare, la Camera Deputaților lista fiind deschisă de vicepremierul Raluca Turcan, iar la Senat, de Nicolae Neagu.

„Suntem la sfârşitul unei perioade în care am fost nevoiţi din nou, după 30 de ani, să luptăm pentru principii, suntem la capătul unei perioade care ne-a făcut mai puternici, împreună, toţi românii oneşti aflaţi fie în stradă, fie în instituţiile statului. Suntem la finalul unei epoci parlamentare triste şi în faţa ultimelor zvâcniri ale celor care au făcut-o posibilă! Numele pe care le propunem astăzi pentru Parlamentul României sunt garanţia că ceea ce s-a întâmplat nu se va mai repeta! România nu îşi mai permite derapaje de la democraţie în faţa Europei, în faţa propriilor cetăţeni, dar nici nu mai are timp de experimente! PNL a început reconstrucţia ţării, iar de oamenii din Parlament depinde continuarea pe acest drum. De aceşti oameni, de încrederea pe care le-o vor da sibienii, depinde şi dezvoltarea judeţului!”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Lista pentru Camera Deputaţilor:

Raluca Turcan

Christine Thellmann

Constantin Șovăială

Răzvan Pop

Cornel Macarie

Otilia Man

Lista pentru Senat:

Nicolae Neagu

Vlad Vasiu

Marcela Răulea

Sursa foto: Facebook / Partidul Național Liberal

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW