Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


PNL și-a pus un nou secretar de stat în Ministerul Finanțelor

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 17 decembrie 2022 Etichete: , , ,

Prim-vicepreşedintele PNL Iaşi, Alin Marius Andrieş, profesor universitar la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor.

Potrivit PNL Iaşi, Alin Marius Andrieş este un specialist în politici economice şi financiare, are numeroase proiecte de cercetare, el fiind profesor universitar şi coordonator de doctorate la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii ”Al. I. Cuza” Iaşi. De asemenea, Alin Marius Andrieş este cercetător Asociat la Institutul de Prognoză Economică în cadrul Academiei Române.

„Mulţumesc PNL pentru încrederea şi susţinerea acordată. Este o onoare dar, în acelaşi timp, şi o mare responsabilitate având în vedere provocările pe care le avem înaintea noastră. Ca şi obiective, voi contribui la implementarea politicilor şi strategiilor guvernamentale ale cabinetului Ciucă şi voi susţine implementarea proiectelor la nivel local şi regional. Îi asigur pe ieşeni că proiectele noastre vor fi prioritate a noului meu mandat”, a declarat Alin Marius Andrieş, potrivit unui comunicat al PNL Iaşi.

La rândul său, liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru a afirmat că numirea lui Andrieş este o dovadă a promovării specialiştilor şi un mesaj către comunitatea academică, respectând statutul Iaşului de important pol universitar”.

„PNL Iaşi este şi va fi cel mai puternic partid la Iaşi, care are şi va avea guvernarea locală şi după 2024, continuând proiectele de administraţie liberală. PNL Iaşi arată, astfel, că este un partid deschis pentru comunitatea universitară, atât prin numărul de cadre universitare care ne onorează cu contribuţia lor dar şi prin puternica structură de studenţi bine pregătiţi pe care îi avem în filiala noastră. Îl felicit şi îi doresc succes în noua misiune, fiind convins că va contribui decisiv la proiectele Iaşului”, a declarat deputatul Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW