Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


PNL îl susține în continuare pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei/ Orban: Nu este un om necunoscut pe care îl scoți ca iepurele din joben

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 iunie 2020 Etichete: , ,

Premierul Ludovic Orban a anunțat că PNL îl susține în continuare, alături de USR-PLUS și, posibi, PMP, pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, precizând că liberalii nu își vor schimba decizia.

Întrebat dacă Nicuşor Dan rămâne candidatul PNL la Primăria Capitalei, Orban a spus:

„Cu siguranţă! Dar nu e numai candidatul nostru. Nicuşor Dan a fost desemnat, de organizaţia municipală USR, candidat la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan e candidatul sprijinit de PNL, de USR-PLUS şi posibil să obţină şi sprijinul PMP, adică avem tot blocul de dreapta care să îi susţină candidatura. Noi nu ne schimbăm aşa… Dacă ne aducem aminte de 2016, am avut vreo patru candidaţi. Nu mai e cazul acum. Am luat decizia, iar eu cred că o colaborare serioasă a acestor forţe politice în bătălia pentru Bucureşti, în susţinerea lui Nicuşor Dan care este un om care cunoaşte problemele Primăriei (….), nu este un om necunoscut pe care îl scoţi ca iepurele din joben, va aduce o schimbare în bine a Bucureştiului”, a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban, luni la Digi 24.

Orban a mai spus că unele site-uri de știri „inventează” informații, infirmând varianta conform căreia Rareș Bogdan ar fi criticat, la întâlnirile de partid, lipsa prezenței publice a candidatului PNL la Primăria Capitalei.

„Nu credeţi informaţiile care sunt date pe surse. De multe ori poate nici nu sunt date. (…) Uneori sunt anumite site-uri de ştiri care pur şi simplu inventează. (…) Nicuşor Dan este candidatul pe care îl sprijinim la Primăria Capitalei şi este candidatul pe care îl sprijinim alături de USR-PLUS şi, sper eu, ca PMP să vină la susţinere”, a adăugat Orban.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW