Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


PNL: Date îngrijorătoare de la INS – 250.000 de români au plecat din țară în 2018

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 1 septembrie 2019 Etichete: , ,

PNL atrage atenția că, în 2018, un sfert de milion de români au plecat din țară. Cei mai mulți sunt la „vârsta maximei productivități”. Liberalii citează date făcute publice de Institutul Național de Statistică. 

PNL acuză actuala putere că, începând din 2012, România a împrumutat peste 120 de miliarde de lei, cu termene de rambursare de 10-15 ani, bani folosiți în consum, pentru care s-au plătit dobânzi de peste 12 miliarde de lei cu care s-ar fi făcut 8 spitale regionale.

„Pentru 9 miliarde de euro din fondurile europene, guvernul PSD nici măcar nu s-a deranjat să depună vreun proiect. Au fost pierdute miliarde de euro, bani gratuiți din fondurile structurale, pentru că lor, guvernanților PSD – ALDE, nu le ieșea nimic de pe urma acestor bani! Românii ar fi putut avea investiții în sănătate, educație și infrastructură”, se precizează în comunicatul PNL.

Liberalii acuză actuala putere pentru lipsa de încredere pe care cetățenii o au în instituțiile statului.

„Instituțiile menite să apere cetățenii sunt profund viciate de incompetență și nepotism, în timp ce infractori periculoși sunt trimiși înapoi în societate, prin recursul compensatoriu.
În aceste condiții, datele furnizate de INS nu ne mai miră. Românii au plecat din țară în căutarea unei societăți normale, pentru că cea de acasă era profund viciată de politica PSD. Doamna Dăncilă ar trebui să iasă din basmele în care trăiește și să își asume realitatea”, susțin liberalii.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW