Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


PNL București, scrisoare deschisă adresată lui Marcel Ciolacu: Aţi distrus tot ce aţi atins, sănătatea, educaţia şi speranţele unei ţări întregi

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 23 noiembrie 2020

Candidații PNL București au mers, luni dimineață, la sediul central al Partidului Social Democrat din șoseaua Kiseleff pentru a depune o scrisoare deschisă adresată lui Marcel Ciolacu. 

Liberalii au transmis, duminică, o scrisoare deschisă adresată liderului PSD, Marcel Ciolacu, semnată de Violeta Alexandru și de președinții filialelor PNL de sector.

Am venit la sediul PSD pentru a-i spune domnului Ciolacu să îşi asume toţi corupţii din PSD. Am spus din primul moment că PSD este partidul corupţilor, al celor care fură şi avem în fiecare zi dovezi că aşa este. Am spus din primul moment că această campanie va fi despre a arăta cum încearcă PSD să fure şi aceste alegeri şi astăzi aici am venit să îi spunem clar domnului Ciolacu să îşi asume lista de la Bucureşti. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă pe care am prezentat-o ieri domnului Ciolacu, aşteptăm ca acesta să ia o decizie în ceea ce priveşte corupţii de pe listele PSD. La Bucureşti deja sunt câţiva sunt oameni care au arătat că vor cheltui banul public în interesul propriu, deja sunt dovezi în spaţiul public”, a declarat Florin Cîțu, la sediul central al PSD.

Redăm în totalitate scrisoarea adresată lui Marcel Ciolacu

Am observat că aţi prins glas în ultima vreme şi credeţi că minciunile tradiţionale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie şi abuz produse de partidul pe care îl conduceţi. Îi acuzaţi pe Preşedintele României şi Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-aţi condus împreună cu Liviu Dragnea şi marionetele pe care le-aţi pus în fruntea Executivului. Aţi făcut România de râs cu Viorica Dăncilă care nu ştia nici măcar numele omologilor cu care se întâlnea, iar Mihai Tudose şi-a abandonat oaspeţii înalţi din Japonia, după ce l-aţi mazilit. Aţi condus România cu iresponsabilitate, doar în folosul corupţilor şi grupurilor organizate de baroni roşii. Aţi distrus tot ce aţi atins, sănătatea, educaţia şi speranţele unei ţări întregi. Aţi scos în stradă sute de mii de români, care nu vă cereau decât un singur lucru: să nu fiţi mai presus de popor. Răspunsul? În 1990, PSD i-a maltratat şi ucis, în 2018, i-a bătut şi gazat pentru că nu vă împărtăşeau apetitul de justiţie servilă. În acest interval, aţi ţinut România în sărăcie şi aţi secătuit-o. I-aţi făcut pe români să-şi părăsească ţara, lăsând-o şi mai săracă. Nu cu mult timp în urmă, România, sub conducerea PSD, a fost aproape să fie izolată în Europa. Partidul pe care îl conduceţi nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veţi demonstra că sunteţi capabili să produceţi altceva decât jaf, sărăcie şi siluirea justiţiei. Nu există aceste semne.

Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiţei din Bucureşti, doamna Gabriela Firea, a cheltuit discreţionar şi extrem de bine direcţionat banii municipalităţii. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jigneşte şi otrăveşte spaţiul public, în continuare, fără să fie sancţionat în vreun fel. Iată că unul dintre candidaţii dumneavoastră, din noua Caracatiţă pentru Bucureşti, fostul primar al sectorului 1, este bănuit de grave fapte de corupţie. Caracatiţa este extinsă şi la alţi candidaţi PSD. Cheltuielile abuzive ale fostului primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, şi el pe lista PSD la parlamentare, au fost sancţionate de Curtea de Conturi. Ne întrebăm cine mai rămâne pe lista PSD, până la alegeri? Vă solicităm să vă cereţi scuze măcar pentru aceste nominalizări, să vă deziceţi oficial de candidaturile lor să faceţi în aşa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României. Probabil veţi face apel la chestiuni formale şi juridice, dar adevărul este că vreţi să le daţi imunitate pentru a nu răspunde pentru faptele lor. Aşa cum faceţi pentru toţi, aşa cum sunteţi cu toţii. S-a văzut această politică deliberată şi în cazul Florin Iordache pe care l-aţi promovat şef al Consiliului Legislativ să avizeze legi, o ruşine mai mare nici nu se putea.

Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi, la fel de lipsiţi de empatie şi dragoste de oameni, iar dumneavoastră, domnule Ciolacu, nu vă iubiţi decât clientela de partid, pe care o serviţi umil. Şi vreţi să o luaţi de la capăt cu aceleaşi marionete, puse şi în 2016 în fruntea Guvernului, cu aceeaşi Caracatiţă infracţională pe care bucureştenii tocmai au alungat-o la alegerile locale, din fruntea Primăriei. Un cinism roşu demn de supranumele partidului pe care îl conduceţi. Din fericire, pentru ciuma roşie există un vaccin testat şi de care v-a fost întotdeauna teamă. Se numeşte vot. Aţi încercaţi să-l amânaţi cu uneltele pe care le-aţi plasat în diverse instituţii, dar nu aţi reuşit. Cum nu veţi reuşi nici pe 6 decembrie să faceţi uitat răul produs României şi Bucureştiului”, se arată în scrisoarea deschisă transmisă de PNL București.

Candidații PNL București pentru alegerile parlamentare

Partidul Național Liberal

Senat: Florin Cîțu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin-Cătălin Ivan, Ștefan-Dan Meran, Lucrețiu Tudoroiu, Doina Tilea, Alexandru Grumaz, Ciprian Constantin Dumitru, Andreea-Ortansa Farkaș, Iulius-Dan Plaveti, Dumitru-Cristinel Badiu, Aurelian-Virgil Băluță și Petru Gheorghiu.

Camera Deputaților: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian-Ioan Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Mara Mareș, Daniela Nicolescu, Iuliana-Cristina Grigorescu, Bogdan-Gabriel Tiniche, Liviu Moraru, Florentina Vijulie, Cătălin Curmei, Cristian-Gabriel Pascu, Adriana Georgescu, Cristian Dumitriu, Mario-Lucian De Mezzo, Cătălin Nițu, Ileana Prodeus, Ionel Pușcaș, Ion Croitoru, Tudorel Prună, Răzvan Brătianu, Adriana Balov, Mircea-Laurențiu Friedmansky, Constantin-Alin Copaci, Monica Dumitriu, Florentin Ulmeanu, Corneliu Paveliu, Rareș Lazăr, Alexandru Suciu, Michael Heimann, Daniel-Paul-Romeo Gheorghe.

CITEȘTE ȘI: BEM București a validat candidaturile pentru alegerile generale / Cine se luptă pentru un loc în Parlament

Sursă foto: Facebook / PNL București

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW