Sunday, October 2, 2022
Jurnalism corect


PNL București confirmă sprijinul politic față de Nicușor Dan. Ce îl deranjează pe Ciucu în relația cu Primarul Capitalei

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 septembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Ciprian Ciucu, liderul PNL București și primarul Sectorului 6, a transmis joi, 22 septembrie, că liberalii continuă să îl sprijine din punct de vedere politic pe primarul general, Nicușor Dan, deși a menționat că, „pe alocuri, rar”, și-a exprimat nemulțumirea față de „încetineala cu care se întâmplă unele lucruri”.

Liderul liberalilor din Capitală susține că nu a primit solicitări din partea conducerii partidului pentru a-i retrage sprijinul politic primarului general și pentru a schimba majoritatea cu USR din Consiliul General.

Ciprian Ciucu a menționat că o decizie în acest sens ar fi „prematură”, iar Bucureștiul nu poate fi lăsat fără o majoritate în Consiliul General.

Din punctul meu de vedere, orice primar are nevoie de o perioadă de grație pentru a demonstra ce poate: să gândească și să vină cu proiecte bune, să le implementeze, să inițieze reforme, să administreze serviciile publice”, a transmis Ciprian Ciucu, într-o postare pe Facebook.

Edilul din Sectorul 6 a subliniat, în schimb, aspectele care îl deranjează în ceea ce privește colaborarea cu primarul Nicușor Dan.

Evident, mi-ar fi plăcut foarte mult ca dl. Primar General să cultive mai atent relația cu PNL București și mai puțin cu acea mică formațiune politică desprinsă din PNL. Până una-alta, NOI, PNL București, suntem cei care-i votăm proiectele.

Din partea mea, a avut mereu toată deschiderea și sprijinul (s-a văzut la vot, timp de mai bine de un an!!) chiar dacă, pe alocuri, rar, mi-am mai manifestat nemulțumirea față de încetineala cu care se întâmplă unele lucruri.

Mulți le-au catalogat drept “atacuri”. Nu, au fost doar atenționări legitime din partea liderului politic care îi susține majoritatea în București, direct afectat, prin asociere, de performanțele sale administrative.”, a subliniat Ciucu.

Totodată, primarul Sectorului 6 a precizat că, atunci când va decide să-și retragă sprijinul politic față de primarul Capitalei, va anunța „direct, clar, argumentat”.

Acum, mergem mai departe! Avem prea multă treabă de făcut și ar trebui să alocăm cu toții mai mult timp administrației și mai puțin politicii. Mai sunt doi ani până la alegeri, vom avea timp și de politică. Acum, la treabă”, a fost îndemnul edilului.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW