Tuesday, December 1, 2020
Jurnalism corect


PNL a depus lista candidaturilor pentru parlamentare / Ludovic Orban: Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 20 octombrie 2020 Etichete: , ,

Partidul Național Liberal a depus lista candidaturilor pentru alegerile parlamentare, listă pe care se regăsesc aproape toți membrii Guvernului Orban, excepție făcând trei miniștri. Ludovic Orban a anunțat că sloganul PNL pentru campania electorală va fi „Dezvoltăm România”.

Ludovic Orban a precizat că „Bătălia pentru România” a început în anul 2019, odată cu alegerile europarlamentare și cu Referendumul Pro Justiție organizat de Klaus Iohannis.

Până la această oră, am primit 600.000 de semnături din partea românilor, pentru susţinerea PNL în alegerile parlamentare. Le mulţumesc pentru sprijin şi le garantez că încrederea lor va fi răsplătită. Bătălia pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European şi cu Referendumul pro Justiţie iniţiat de preşedintele României.  Atât Referendumul cât şi alegerile europarlamentare au reprezentat o victorie a preşedintelui Iohannis şi a Partidului Naţional Liberal şi a părţii din societate care îşi doreşte o democraţie, o Justiţie independentă, o egalitate a cetăţenilor în faţa legii şi care a susţinut că nimeni nu este mai presus  de lege. Bătălia pentru România a continuat cu bătălia prezidenţială, în care candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile prezidenţiale fără drept de apel,  administrând o înfrângere ruşinoasă pentru PSD şi pentru candidatul PSD”, a declarat Ludovic Orban la depunerea listelor.

CITEȘTE ȘI: Lista miniștrilor care candidează din partea PNL pentru un loc în Parlament

Președintele PNL susține că alegerile parlamentare ar fi ultimul pas pe care liberalii îl mai au de făcut pentru a învinge PSD. Acesta este de părere că Partidul Național Liberal ar fi singura forță politică ce poate îndrepta România „în direcția corectă”.

A urmat, în 27 septembrie, o grea luptă în alegerile locale, în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roşii şi cu aproape 1700 de satrapi care s-au luptat pe viaţă şi pe moarte, folosind toate pârghiile legale şi ilegale pe care le-au avut la dispoziţie pentru a-şi salva mandatele. Şi această bătălie a fost câştigată de Partidul Naţional Liberal şi de candidaţii Partidului Naţional Liberal. Românii, din mai 2019, au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile şi libertăţile oamenilor, de un partid care a vrut să confişte România şi care nu a făcut altceva decât să-şi slujească interesele clientelei politice şi să-şi apere penalii. Toate bătăliile câştigate, atât bătălia pentru Parlamentul European, cât şi bătălia prezidenţială, cât şi bătălia de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată. Alegerile din  6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere şi să voteze Partidul Naţional Liberal, care este singura forţă politică care are capacitatea de a învinge PSD şi are capacitatea de a guverna România şi de a îndrepta România în direcţia corectă. Intrăm în campanie sub sloganul simplu «Dezvoltăm România»”, a adăugat Ludovic Orban.

Trei membri ai cabinetului Orban nu vor candida pentru un loc în Parlament. Costel Alexe, ministrul mediului, ales președinte al Consiliului Județean Iași în septembrie, Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, diplomat de carieră și Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, care este preot misionar și ar prefera să slujească.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW