Friday, February 28, 2020
Jurnalism corect


PNL solicită retrimiterea amendamentului privind dublarea alocațiilor în Comisia de Muncă/Cererea a fost respinsă

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 18 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Partidul Național Liberal a cerut retrimiterea la Comisia de Muncă a amendamentului privind dublarea alocațiilor copiilor depus de Partidul Social Democrat, asta după ce, marți, a fost admis cu 13 voturi.

Update: Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind dublarea alocațiilor de stat pentru copii. Aceasta urmează să fie trimisă președintelui Klaus Iohannis pentru a putea fi promulgată și apoi publicată în Monitorul Oficial.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a cerut, miercuri, în plen, retrimiterea la comisiile de specialitate a proiectului.

„Vă rog să retrimiteţi la comisii plx 124/2019 pentru punctul de vedere al Guvernului. Vrem ca acest proiect să fie într-adevăr pe lege. Acum se încalcă legea că nu există punctul de vedere al Guvernului şi fişa fiscală. Altfel se creează premisele atacării proiectului la CCR”, a spus Florin Roman.

Propunerea acestuia a fost respinsă de plenul Camerei Deputaților.

Potrivit acestui amendament, care va intra în vigoare de luna viitoare după ce legea va fi promulgată, alocația copiilor până în doi ani va ajunge la 600 de lei, cea pentru copii peste doi ani, la 300 de lei, iar cea pentru copii cu handicap la 600 de lei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Citeste si:  Ludovic Orban: Unirea provinciilor româneşti prin autostrăzi, o prioritate a Guvernului

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW