Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


PMP susține alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin: Proiectul de lege, blocat de PSD în Parlament

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 6 februarie 2020 Etichete: , ,

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară s-au întâlnit, joi, cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Aceștia spun că  susțin alegerea primarilor în două  tururi de scrutin, menționând însă că proiectul de lege este blocat de mai bine de un an în Parlament.

„Susținem reducerea numărului de parlamentari la 300. Avem și un proiect legislativ. Susținem în continuare eliminarea pensiilor speciale. Susținem alegerea primarilor în 2 tururi. Proiectul de lege este blocat de PSD de circa un an de zile. Am înregistrat un proiect legislativ pentru eliminarea subvențiilor pentru partidele politice.(…)Nu am participat la votul pentru moțiune pentru că am pus pe primul loc stabilitatea țării. Vom stabili poziția noastră cu privire la alegerile locale. Vom vegocia din nou pentru a impune prin promovarea ordonanței de urgență pentru alegerea primarilor în două tururi. (…)”, susțin reprezentanții PMP.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 7852 more Information to that Topic: mainnews.ro/pmp-sustine-alegerea-primarilor-in-2-tururi-de-scrutin-proiectul-de-lege-blocat-de-psd-in-parlament/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW