Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


PMP și-a depus listele pentru București la parlamentare: Eugen Tomac, primul la Camera Deputaților

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 17 octombrie 2020

Partidul Mișcarea Populară și-a înregistrat sâmbătă la Biroul Electoral Municipal listele pentru București ale candidaților la alegerile parlamentare. La Camera Deputaților, lista este deschisă de președintele formațiunii, europarlamentarul Eugen Tomac, iar la Senat, de Cristian Diaconescu, fost ministru al justiției și al afacerilor externe.

Din partea partidului lui Traian Băsescu va candida și Liviu Negoiță, fost primar al Sectorului 3, cel care se va afla pe poziția a patra pe lista pentru Camera Deputaților.

„Se pare că suntem primul partid care şi-a depus astăzi lista de candidaţi pentru Bucureşti la Camera Deputaţilor şi Senat. Traversăm o perioadă foarte grea, nu am mai avut o asemenea situaţie, ca în plină criză de sănătate publică să avem alegeri parlamentare. Prin urmare, cred că toată clasa politică are în faţă un test extrem de important, acela de a-i convinge pe români că democraţia nu poate fi suspendată, chiar şi în asemenea situaţii şi trebuie să dăm un vot responsabil pentru un Parlament care are în faţă o sarcină extrem de grea, aceea de a pregăti ţara de o perioadă extrem de dură. Un Parlament care trebuie să vină să dea legi bune pentru economie, pentru sănătate, pentru educaţie”, a spus Tomac la sediul BEM, citat de Agerpres.

Lista pentru Camera Deputaţilor:

Eugen Tomac

Ioana Constantin

Sebastian Moise

Liviu Negoiţă

Ştefan Florescu

Gabriel Rădulescu

Lista pentru Senat:

Cristian Diaconescu

Doru Onaca

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW