Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


PMP ia în calcul să propună un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 15 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Partidul Mişcarea Populară ia în calcul să propună un referendum pe tema desfiinţării pensiilor speciale, a anunţat preşedintele PMP, Eugen Tomac, vineri, la Sinaia.

Eugen Tomac a anunţat că în acest fel ar fi eliminate „improvizaţiile” legislative legate pensiile speciale.

„PMP ia în calcul să propună un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale. Atât timp cât vom avea improvizaţii legislative legate de această temă şi vor exista discrepanţe uriaşe în ceea ce priveşte sistemul de pensii şi nu vom avea un consens pentru a-i mulţumi şi pe magistraţi, pe militari, pe profesori, pe medici, pe oamenii care o viaţă întreagă au lucrat şi astăzi au o pensie mizerabilă, această supărare în societate va exista şi dacă nu avem un consens politic pe această temă, poate este cazul să convocăm chiar un referendum”, a declarat Eugen Tomac, vineri, la Sinaia.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


 • SUPER OK,CU FIECARE ZI ATRAGETI ELECTORAT IN SPETA TEMA REFERENDUMULUI PENTRU TAIEREA PENSIILOR REALMENTE SPECIALE, EXCEPTIE CELE MILITARE INCORECT MEDIATIZATE ORDINAR,INADMISIBIL, LA COMENZI POLITICE DE CATRE O MASSMEDIE DE CA-AT ROMANESC,PENSII CE NU FAC OBIECTUL DE SPECIAL !
  DL BASESCU SA RESPECTE ARMATA ROMANA REZERVISTA ,MACAR D-LUI CUNOSCATOR AL PRIVATIUNILOR ACESTTEI CATEGORII FARA DE CARE UN STAT, NU POATE EXISTA !!!
  ABERATIA DE PENSIE SPECIALA LA PARLAMENTARI SI ALESII LOCALI TREBUIE DISTRUSA I…. ! INTELEGEM CA SI CATEGORIA JUSTITIARILOR AR FI SPECIALA DACA NU AR FI CRUNT CORUPTA… DAR CANCERUL CORUPTIEI IN ROMANIA ESTE INCOMENSURABIL SI PARE IREVERSIBIL ..! ESTE IN NATURA UNUI NEAM SCAPAT DE SUB CONTROL SI NEAM PROST DIN VEACURI CEEA CE LA UN MOMENT DAT POATE FI BOMBA PENTRU CLASA POLITICA CE CREDE INCA CA ,,MERGE SI ASA,,..!
  MERGETI CU ACESTE PROPUNERI PANA LA ALEGERI ,PUNETI-LE IN PRACTICA SI VETI AVEA CASTIG !!
  AIDOMA TEMA TAIERII SUBVENTIILOR ,,PARTIDELOR,,
  =ADUNATURI DE BESTII SCURSORI ALE NATIEI,SI RESPECTAREA REFERENDUMULUI LEGAL SI NEAPLICAT CU REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI LA 300 SUNT TEME CU CARE PUTETI RAZBATE SI CASTIGA PRINTRE AVORTONII NEAMULUI INFIPT LA PUTERE, SCAPAT IN LUCERNA PLAIULUI MIORITIC..!I

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW