Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


PMB va deconta contravaloarea ochelarilor pentru copii. Care sunt condițiile

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 februarie 2020 Etichete: , , ,

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat un proiect pentru copiii și tinerii din Capitală, cărora le va fi decontată contravaloarea unei perechi de ochelari în limita sumei de 500 de lei.

„Clar pentru copii – cel mai nou proiect dedicat copiilor din Bucuresti. Primăria Capitalei va deconta contravaloarea unei perechi de ochelari pentru copii, în limita a 500 de lei. M-am intalnit cu directorii Administratiei spitalelor si serviciilor medicale, pentru a stabili detaliile acestui proiect”, a anunţat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

PMB inițiază un proiect pentru copii pentru ameliorarea sau remedierea problemelor oftalmologice care prevede decontarea contravalorii unei perechi de ochelari în limita a 500 de lei.

Proiectul va fi supus dezbaterii Consiliul General în ședința ordinară din luna februarie, potrivit Gabrielei Firea.

Tinerii și copiii cu vârste cuprinse între 0 și 17 ani vor beneficia de suma respectivă, având o recomandare de la medicul specialist.

„Sprijinul financiar se va acorda o singura dată şi va reprezenta contravaloarea unei perechi de ochelari. În cazul în care valoarea ochelarilor achiziţionaţi, dovedită prin documente justificative, este mai mica de 500 de lei, ASSMB va deconta exclusiv suma respectivă. Dacă valoarea depăşeşte 500 de lei, se va deconta suma maximă de 500 de lei”, mai scrie Firea.

Proiectul se va derula în perioada 2020-2021 şi se va adresa unui număr total de 4000 de beneficiari. Bugetul multianual al proiectului este de 2.013.300 lei.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW