Sunday, February 25, 2024
Jurnalism corect


Platforma DiasporaHub a fost lansată. Românii din afara țării vor beneficia mai ușor de ajutor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Autoritățile, sprijinite de organizația neguvernamentală Code for Romania, au lansat o nouă platformă online, componentă a inițiativei de sprijin pentru combaterea efectelor COVID-19, DiasporaHub. În pofida denumirii, platforma se adresează și românilor din jurul României.

Platforma DiasporaHub.ro vine în sprijinul tuturor cetățenilor români din afara României și al asociațiilor și grupurilor de sprijin de peste hotare în situații de urgență precum cea provocată de epidemia COVID-19. Cu ajutorul unui chestionar simplu de câteva întrebări, orice cetățean român care are nevoie de ajutor sau de informații va fi ghidat ușor către cei care îi pot oferi sprijin, fie că vorbim despre livrarea unor cumpărături, traduceri, informații utile în această perioadă, etc.

Prin intermediul platformei DiasporaHub.ro vor fi distribuite uniform și eficient cererile de ajutor formulate de cetățenii români din diasporă către cei care în aceste zile depun eforturi să sprijine, organizații și voluntari, facilitând astfel transferul de resurse utile într-un mod simplu și accesibil tuturor.

DiasporaHub.ro este a cincea soluție din pachetul de platforme dezvoltate, alături de stirioficiale.ro, datelazi.ro, cetrebuiesafac.ro si rohelp.ro.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW