Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Buzău/ 7 copii şi un adult, transportaţi la spital, în urma unui accident

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 19 ianuarie 2024 Etichete: , , ,

Autoritățile din Buzău au pus în aplicare vineri Planul Roșu de Intervenție în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz. Șapte copii și un adult au fost transportați la spital, potrivit news.ro.

UPDATE: Prefectura Buzău informează că, până în prezent, 7 copii din microbuz și un adult dintr-una dintre mașinile implicate au fost transportați la spital. Microbuzul implicat are înmatricularea în Vrancea, în timp ce cele două autoturisme implicate au plăcuțe de înmatriculare din București.

UPDATE: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Buzău-Bucureşti, la ieşire din municipiul Buzău, judeţul Buzău, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. Potrivit primelor informaţii, şase persoane au suferit leziuni, ce primesc îngrijiri medicale”, a transmis Centrul INFOTRAFIC.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

Știre inițială

Prefectura Buzău informează că vineri a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție în urma unui accident rutier.

ISU Buzău indică faptul că evenimentul s-a produs la ieșirea din municipiul Buzău și a implicat mai multe autovehicule într-o coliziune. IPJ Buzău a transmis că traficul este blocat la ieşire din Buzău, la intersecţia DN2E85 cu DN1B.

”Din primele date se pare că este vorba de o coliziune multiplă între autovehicule, persoanele implicate sunt evaluate medical. La faţa locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, care gestionează misiunea de salvare a victimelor, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis IPJ Buzău.

Forțele de poliție rutieră se ocupă de securizarea zonei, iar după încheierea intervenției desfășurate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, polițiștii vor efectua investigația la locul incidentului.

foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW