Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Pistă falsă în ancheta de la Caracal. Mama Alexandrei a fost sunată și i s-a spus că fata trăiește/ Ce le-a spus bărbatul anchetatorilor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 16 august 2019 Etichete: , , , ,

Mama Alexandrei Măceșanu, fata din Caracal despre care se presupune că a fost omorâtă de Gheorghe Dincă, a fost sunată de mai multe ori, cu număr ascuns, de un băiat în vârstă de 18 ani care i-a spus că fata trăiește și că este sechestrată de o rețea de traficanți. El i-a cerut mamei o răscumpărare de 3 500 de euro pentru ca Alexandra să fie eliberată.

Update: Tânărul este suspect că ar avea probleme psihice

Surse judiciare au declarat pentru mainnews.ro că tânărul în vârstă de 18 ani este din Teleorman și că i se va face, în cursul săptămânii viitoare, o expertiză psihiatrică. Acesta este acuzat de „tentativă improprie de înșelăciune”.

Potrivit acelorași surse, el le-a spus anchetatorilor că a vrut să facă un bine și să ia banii de la părinții fetelor pentru a se duce în Italia și a le aduce pe Alexandra și Luiza, despre care el crede că sunt victimele unei rețele de traficanți.

Știrea inițială

DIICOT a organizat un flagrant, la începutul săptămânii acesteia, iar un tânăr de 18 ani a fost prins și audiat. Oamenii legii au constatat că apelurile acestuia au fost false. Pentru moment, el nu a fost sancționat în niciun fel.

La telefon, acesta i-a spus mamei fetei că Luiza și Alexandra trăiesc și că sunt victimele unei rețele de traficanți de persoane, din care și el face parte. El a cerut o răscumpărare de 3 500 de euro pentru fiecare fată.

„Noi suntem o rețea de traficanți. 3 500 de euro pentru o fată. Pe noi nu ne interesează fetele. Ne interesează banii. Vedem atunci cum facem, facem un schimb, vedem. O să vă trimit poze cu fetele”, a spus bărbatul.

Alexandru Cumpănașu a făcut publică conversația dintre bărbat și mama Alexandrei.

„Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW