Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Piedone a lansat primul atac frontal la adresa Gabrielei Firea: „A făcut 20 de companii, a cheltuit banii, a îndatorat Bucureștiul și a plecat!”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 17 mai 2024

Cristian Popescu Piedone a ieșit la atac împotriva Gabrielei Firea, în condițiile în care până acum cei doi candidați pentru funcția de primar al Capitalei au evitat să se contreze reciproc. 

Posibilă ruptură în interiorul partidei anti-Nicușor. Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la Primăria Capitalei, a lansat critici la adresa Gabrielei Firea, candidată din partea PSD, pe care o acuză de proastă administrație.

„2016 – 2020 Gabriela Firea Pandele a promis un București prosper, căldură, apă caldă, trafic rutier decent! A făcut 20 de companii, a cheltuit banii, a îndatorat Bucureștiul și a plecat! 2020 – 2024 Nicușor Dan a promis un București modern, căldură, apă calda, trafic rutier suportabil! A desființat câteva companii municipale, a cheltuit banii, a abandonat Bucureștiul și l-a îndatorat mai mult ca Firea! Nu le-a ajuns! Mai vor încă 4 ani de experimente! Nu-i lăsa!”, a scris Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Acesta este primul atac de acest gen lansat de Cristian Popescu Piedone. Înainte de a intra în cursa electorală, primarul Sectorului 5 a declarat că nu va face acest lucru dacă Firea va candida. Ulterior, în contextul în care PSD și PNL îl pregăteau pe Cătălin Cîrstoiu, Piedone și-a anunțat candidatura, la care nu a mai renunțat în cele din urmă, chiar dacă în cursă a intrat Gabriela Firea.

Cei doi au evitat să se atace până în acest moment, în condițiile în care, potrivit analiștilor, concurează cam pe același segment de electorat. Mai mult, Piedone și Firea sunt legați în teorie de legătura pe care ambii o au cu Dan Voiculescu, patronul trustului Intact. Primarul Sectorului 5 conduce PUSL, partidul fondat de Voiculescu, în timp ce Firea este fostă angajată a acestuia la trustul Intact.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW