Thursday, December 2, 2021
Jurnalism corect


Petrecere cu 200 de invitați, oprită de polițiști. Participanții vor fi amendați

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

În vreme ce secțiile de terapie intensivă sunt aproape pline iar personalul medical nu mai face față numărului mare de pacienți, unele persoane se comportă de parcă pandemia nici nu ar exista. Polițiștii din Slatina au întrerupt miercuri o petrecere la care participau circa 200 de invitați, fără să respecte regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Comunicatul transmis de IPJ OLT

O petrece organizată în Slatina la care luau parte circa 200 de persoane a fost oprită de polițiști

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că la un restaurant, din municipiul Slatina, se desfășoară un eveniment și este deranjată linișttea publică.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, în cooperare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la fața locului, pentru a efectua verificări.

Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanțare fizică și cele de protecție individuală, reprezentanții autorităților au dispus suspendarea evenimentului.

Activitățile sunt în plină desfășurare, urmând a fi aplicate sancțiuni contravenționale celor care au încălcat prevederile legale.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW