Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Petre Roman și Mircea Coșea s-au înscris în partidul lui Ilan Laufer

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 7 februarie 2020 Etichete: , , ,

Fostul premier al României, Petre Roman, și fostul europarlamentar Mircea Coșea s-au înscris în Platforma Social Liberală (PSL), a anunțat Ilan Laufer, pe Facebook.

„Petre Roman și Mircea Coșea se alătură celui mai ambițios start-up politic din Europa. Echipei Platformei Social Liberale (PSL) i se alătură două personalități marcante”, a scris Ilan Laufer, vineri, pe Facebook. ț

Anunțul oficial va fi făcut în cadrul Conferinței Naționale a PSL, care va avea loc, sâmbătă, la Poiana Brașov. 

Cu acest prilej, fostul prim-ministru, Petre Roman, va prezenta Pactul național pentru dezvoltare sustenabilă și creștere a calității vieții „Evoluție ecologică prin revoluție tehnologică,” care cuprinde „o viziune privind modernizarea României și crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea economiei verzi”, potrivit anunțului făcut de Ilan Laufer.

Mircea Coșea este fost europarlamentar, doctor în economie și președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză Economică. Acesta va coordona proiectul care va asigura un salariu minim de 1000 de euro și dublarea tuturor veniturilor românilor într-un interval de maxim 10 ani (foto), scrie Ilan Laufer, pe Facebook.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *