Sunday, July 21, 2024
Jurnalism corect


Peste 73.000 de participanţi au fost în cea de-a treia seară de Neversea

By news.ro , in Stirile zilei , at 7 iulie 2024

Peste 73.000 de participanţi au fost în cea de-a treia seară de Neversea, au anunţat organizatorii festivalului, iar Tinie Tempah, Dimitri Vegas, Alok, Salvatore Ganacci, Sebastian Legere s-au numărat printre artiştii care au urcat pe scenă.

„Cea de-a treia seară de Neversea a fost plină de concerte şi momente memorabile. Peste 73.000 de participanţi au petrecut până la răsărit pe Neversea Beach, construind astfel momente de neuitat.

Dimitri Vegas a revenit la Constanţa şi a prezentat un set dinamic, puternic, energic care a surescitat audienţa. Tinie Tempah a adus hiturile sale precum «Written in the Stars» cu Eric Turner, «Earthquake» cu Labrinth, «Girls Like» cu Zara Larsson şi au dat startul petrecerii”, au anunţat organizatorii.

Ei au adăugat că Alok a prezentat un set special din care nu a lipsit “Made in Romania”, moment susţinut de Emil Rengle şi un grup de dansatori care au animat atmosfera. De asemenea, Alok le-a arătat fanilor săi de la Neversea o piesă în premieră

În stilul său nonconformist şi ieşit din tipare, Salvatore Ganacci a bucurat publicul cu momente inedite: a plecat de pe scenă să bea apă, a mers la platforma VIP, timp în care setul continua.

Alina Eremia a spart gheaţa şi a urcat în premieră pe scena Neversea cu un super show cu influenţe pop rock, cu hiturile care au consacrat-o precum “În dreapta ta”, “Poarta-ma sau “Promite-mi” cu Dirty Nano.

Grasu XXL a avut un show de 10, plin de emoţie. A cântat alături de public piesa dedicată fiicei lui, ‘’Tu, Mărie!’’ şi a fost emoţionat până la lacrimi. Ami a fost invitată special în timpul concertului.

Ultima zi de Neversea va aduce show-urile G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Hvmza, Delia, Puya.

”Cele patru apusuri şi patru răsărituri de la NEVERSEA sunt aşteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care îşi promit că vor dansa şi vor cânta alături de artiştii favoriţi. În cele 5 ediţii de festival, peste 1.2 milioane de iubitori NEVERSEA s-au bucurat de experienţa memorabilă de la malul mării.

Neversea, locul 23 în top 100 DJ Mag,  promite cea mai caliente ediţie de până acum datorită celor peste 100 de artişti, experienţelor pregătite în festival şi momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa”, a mai transmis sursa citată.

Foto: Facebook Neversea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW