Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Vasile Dîncu: Peste 5.000 de persoane s-au înscris pentru serviciul militar voluntar

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 3 iunie 2022

Peste 5.000 de candidați s-au înscris pentru serviciul militar voluntar al Armatei Române, a anunțat vineri, 3 iunie, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, menționând că numărul locurilor disponibile este de 1.500.

Continuă înscrierile. Înseamnă că există o atractivitate pentru asta”, a declarat ministrul Apărării, citat de News.ro.

Vasile Dîncu a precizat că, în acest moment, la Ministerul Apărării există pregătită o Lege ce va aduce modificări în ceea ce privește serviciul militar voluntar.

Poate avea continuate în ceea ce înseamnă voluntariat în general în Armata Română. Am schimbat unele lucruri față de ceea ce era inițial, astfel încât am văzut că noi suntem deja într-o situație foarte bună”, a explicat ministrul.

În schimb, ministrul a menționat că trebuie să existe o compatibilitate între cerere și ofertă și că modificările menționate au fost discutate cu foști voluntari și cu civili „cu viziune obiectivă”.

Sunt câteva lucruri care țin de indemnizații, țin de regimul pe care-l au, de termenele la care trebuie să se prezinte la unitatea, posibilitatea de a lucra în străinătate și de a veni acolo în cazul în care este mobilizat. Toate acestea le-am rezolvat”, a adăugat Vasile Dîncu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • ПЕНЕТРОН-ЮГ – компания, которой вы точно будете довольны. Мы представляем качественные продукты для гидроизоляции поверхностей из бетона. Закажите не выходя из дома все необходимое онлайн. Гарантируем быструю доставку и заманчивые цены. Ищете пенебар? Penetron-ug.ru – хороший сайт, тут можно приобрести продукцию Penetron. Также здесь есть множество доброжелательных отзывов клиентов. Мы позаботимся о вас и предоставим оптимальные условия покупки. Позвоните нам и получите нужную информацию о гидроизоляции.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW