Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Peste 400 de persoane din București și Ilfov au avut nevoie de Ambulanță de Revelion. 10 dintre acestea au fost femei care au născut

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 1 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Peste 400 de persoane din București și din județul Ilfov au avut nevoie de intervenția Ambulanței la cumpăna dintre ani, respectiv în noaptea de Revelion, 10 dintre acestea fiind femei care au fost transportate la spital pentru a naște, potrivit managerului Serviciului de Ambulanță, Alis Grasu.

Ca și cazuri, în noaptea de Revelion, în București și Ilfov au fost două accidente rutiere la care a intervenit Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, 65 de persoane care au prezentat afecțiuni digestive, 10 accidente cu persoane rănite din cauza petardelor, însă doar patru au fost transportate la spital și 20 de persoane care au chemat Ambulanța pentru că au consumat mai mult alcool.

Alis Grasu susține că a fost o noapte liniștită comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, când numărul solicitărilor a fost mai mare.

„A fost o noapte în care s-a muncit mult, dar a fost o noapte liniștită comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, când numărul solicitărilor a fost mai mare. (…) Au fost și persoane fără adăpost care au fost transportate la adăposturi special amenajate, pentru că în această perioadă la noi nu se dau concedii de odihnă, nu se dau recuperări, lucrăm cum trebuie, au fost echipaje care au intervenit imediat astfel că aceste persoane nu au avut de așteptat până să primească ajutorul serviciului de ambulanță”, a declarat Alis Grasu.

În noaptea de Revelion au fost disponibile 65 echipaje de urgență, 12 echipaje de consultații și mașini de transport.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW