Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Peste 4.000 de copii au vizitat Camera Deputaților, în primele 4 ore ale evenimentului dedicat zilei de 1 iunie / Ludovic Orban: Au venit într-un număr impresionat. Le urez la mulți ani fericiți

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 iunie 2021

UPDATE Până la ora 16:00, aproximativ 7.800 de copii și 5.600 de adulți au participat la evenimentul Camerei Deputaților.

Știrea inițială

Peste 4.000 de copii au vizitat Camera Deputaților în primele 4 ore ale evenimentului dedicat zilei de 1 iunie. Ludovic Orban a precizat că energia pozitivă și „forfota care a umplut clădirea Parlamentului prin curiozitatea celor mici” au transformat ziua ploioasă de marți într-una însorită.

Camera Deputaților și-a deschis porțile marți, eveniment ce ține de la ora 10:00 la 16:00, iar, în primele patru ore, 4.100 de copii și 3.100 de adulți au vizitat instituția.

Vizitatorii au fost întâmpinați de șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 1 iunie.

Am o bucurie fără margini să-i întâmpin pe copii astăzi la Palatul Parlamentului. Au venit într-un număr impresionant, iar energia pozitivă pe care au adus-o, forfota care a umplut clădirea Parlamentului prin curiozitatea celor mici, au făcut această zi ploioasă să devină una însorită. Le urez mulți ani fericiți, plini de bucurii și de voie bună tuturor copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie”, a transmis Ludovic Orban.

Programul evenimentului a fost prelungit până când ultima persoană așezată la rând va avea ocazia să viziteze instituția.

Un eveniment asemănător, organizat de Senat, a fost amânat pentru data de 5 iunie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Sursă foto: Ludovic Orban / Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW