Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Peste 300 de români aflați în Spania au fost repatriați

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 aprilie 2020 Etichete: , ,

Ministerul Afacerilor Externe transmite că în cursul zilei de vineri a fost facilitată revenirea în țară a 330 de cetățeni români care se aflau în Regatul Spaniei.

„În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar și care au fost afectați de măsurile adoptate de alte state în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că în cursul zilei de astăzi a fost facilitată revenirea în țară a 330 de cetățeni români care se aflau pe teritoriul Regatului Spaniei, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și ale Ministerului Afacerilor Interne. Repatrierea a fost asigurată cu două curse aeriene, dinspre Barcelona și dinspre Madrid, operate de o companie privată”, transmite GCS.

Cele două curse aeriene au fost efectuate pe ruta București – Madrid și respectiv București – Barcelona. Cu această ocazie, 41 de cetățeni spanioli au fost și ei repatriați.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW