Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Peste 300 de grupări infracționale destructurate de la începutul anului, anunță Marcel Vela

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 octombrie 2020

Marcel Vela a anunțat că polițiștii și procurorii au reușit să destructureze peste 300 de grupări infracționale pe parcursul anului în curs, în urma unor activități complexe pentru prevenirea și combaterea infracționalității.

Ministrul de Interne a precizat că au fost desfășurate 1.124 de acțiuni operative, în urma cărora au fost destructurate 372 de grupări infracționale.

CITEȘTE ȘI: SURSE Hoții care au spart bancomate în Galați au fost prinși în Vrancea, în timp ce încercau să detoneze un bancomat

În acest an au fost desfăşurate 1.124 de acţiuni operative, dintre care 355 au fost operaţiuni de amploare în cadrul cărora s-au desfăşurat 3.434 de percheziţii domiciliare. În urma activităţii MAI, a DIICOT şi a celorlalţi parteneri, au fost destructurate 372 de grupări de infracţionalitate organizată”, a declarat Marcel Vela, în cadrul unei declarații de presă.

CITEȘTE ȘI: SURSE Informații uluitoare despre hoții care au spart bancomate în Galați / Filați de o lună, erau costumați în angajați de la lucrări publice la momentul flagrantului

Marcel Vela a adăugat că 1.203 persoane au fost reținute, dintre care 1.038 arestate preventiv, iar 700 au fost trimise în judecată.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW