Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Peste 20 de kilograme de heroină confiscate de polițiștii de la antidrog/ Urmau să ajungă la dealeri din București

By Andreea Traicu , in Fara categorie Justitie Stirile zilei , at 13 octombrie 2019 Etichete: , ,

Peste 20 de kilograme de heroină au fost confiscate de polițiștii antidrog, valoarea acestora depășind 1.500.000 de euro. Polițiștii anchetează un cetățean român dar și alți trei bărbați din Republica Moldova pe care îi acuză de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de mare risc. Aceștia acționau în mai multe județe: București, Constanța, Ialomița, Călărași dar și în Republica Moldova. 

„În urma unei ample operațiuni desfășurată pe raza municipiului București și a județelor Constanța, Ialomița și Călărași, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Centrală și polițiști din cadrul Direcției Operațiuni Speciale efectuează cercetări față de un cetățean român și 3 din Republica Moldova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de mare risc”, se precizează într-un comunicat al Poliției Române.

Potrivit anchetatorilor, drogurile ajungeau în România prin intermediul unei firme de transport pe ruta Istanbul – Chișinău și erau destinate pieței din București.

„În fapt, aceștia sunt bănuiți că fac parte dintr-un grup infracțional organizat care livra droguri de mare risc (heroină), în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chișinău, în vederea comercializării de către membrii rețelei, pe raza municipiului București și a județelor limitrofe.

20 de kilograme de heroină au fost confiscate de polițiștii antidrog, valoarea de piață fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.

În urma activităților desfășurate, în cauză au fost ridicate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turcești, 2.087 de lei moldovenești și 2.580 de lei”, mai precizează anchetatorii.

foto: botosaninecenzurat.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/peste-20-de-kilograme-de-heroina-confiscate-de-politistii-de-la-antidrog-urmau-sa-ajunga-la-dealeri-din-bucuresti/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/peste-20-de-kilograme-de-heroina-confiscate-de-politistii-de-la-antidrog-urmau-sa-ajunga-la-dealeri-din-bucuresti/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/peste-20-de-kilograme-de-heroina-confiscate-de-politistii-de-la-antidrog-urmau-sa-ajunga-la-dealeri-din-bucuresti/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW